Lær å male med olje og akryl

Velkommen til Workshop i maleri på

heimdal kunstforening

- en sommeraktivitet for ungdomsskole- og videregåendeelever i Trondheim

Tiltaket støttes av:

trd blank.png

Vi arrangerer workshop som tilbyr ungdom en gratis sommeraktivitet av høy kvalitet hvor de kan lære mer om kunst, prøve seg på nye utfordringer og bli mer kjent med de mange mulighetene innen maleri.

 

Plassene er fyllt opp, og vi tar dessverre ikke imot flere påmeldinger.

 

For spørsmål, skriv til kurs.heimdal@gmail.com

Gloria%20In%20Excelsis_edited.png

Maleri av kursveileder Andreas Fortes

Tilbudet er gratis, inkludert alt av materialer!

Det er plass til to grupper på seks deltakere hver. Gruppe A på mandager og onsdager kl 11 - 16, og Gruppe B på tirsdager og torsdager kl 11 - 16, i uke 29 og 30.

Elever møter til avtalt tid og får utdelt løsemiddelfrie materialer. De første par timene går med på demonstrasjon og bekjentskap til materialer og teknikker, og en en rask gjennomgang av fargelære, begrepsforståelse og ulike kunstretninger. Elevene velger selv et av fire mulige prosjekt, som passer deres egne interesser:

// Abstrakt prosess // Figurativ fri fantasi // Realistisk stilleben fra foto // Meme- og popart //

Der%20Fikken_edited.jpg
Forgotten.jpeg
sommerfugl.jpg
mars0807.jpg
cs.jpg

Eksempler på maleri i forskjellige sjangre

Kursveileder går mellom elevene i arbeid med hver sine maleri, og kommer med anbefalinger og demonstrerer teknikker, der det kan hjelpe elevene med å oppnå ønsket resultat.

I løpet av kurset vil elevene i tillegg få en gjennomgang av ulike kunstnere som produserer kunst relevant for det de selv jobber med, i tillegg til innføring i research som hjelpemiddel for å skape ideer, for å hjelpe dem med å se mulige måter å utvikle maleriene sine videre, både under og etter kursets løp.

 

Det vil være en uformell stemning hvor vi hører på musikk, og kan snakke fritt om ideer og interesser som kan informere arbeidet. Medbrakt mat er tillatt, men kjøkken og spiseredskaper er utilgjengelig, grunnet smittevernsregler. Alle kontaktflater, inkl. toalett og bad desinfiseres daglig. Elevene får med seg alt de produserer av skisser og maleri i løpet av kurset, i tillegg til et kursbevis signert billedkunstner Andreas Fortes.

 

NB! Det vil ved påmelding bli spurt om elevene ønsker å delta på én eller to uker med workshop. De som ønsker to uker, har fortrinnsrett.